Frisk Sport&Fitness satsar på YG Halvmaran Linköping och är en av eventets viktiga huvudsponsorer

adminNyheter0 Comments

Frisk Sport&Fitness bidrar med mervärden till YG Halvmaran Linköping.

Jennie Norblad och Jörgen Edlund från Frisk Sport&Fitness.

– Det är ett arrangemang vi tror mycket på och tror kan utvecklas till något ännu större. Där vill vi vara med och synas och också få vår personal och våra medlemmar att vara med, säger Jörgen Edlund, grundare och vd för Frisk Sport&Fitness.

Frisksportsanläggningen på Göran Dyks Gata i centrala Linköping erbjuder det mesta inom träning.

– I det här sammanhanget vill vi slå ett slag för våra löpargrupper som vi kör året runt. Det handlar om ett brett spektra med löpskolning, intervaller, backpass och mycket mer, berättar platschefen Jennie Norblad.

Totalt har Frisk Sport&Fitness cirka 1 000 medlemmar.

– Självklart marknadsför vi loppet internt och hoppas att så många som möjligt springer individuellt eller i stafetten, säger Jörgen som själv kommer att stå på startlinjen den 10 juni.

– Målsättningen är att klara 1.38.30, säger han blixtsnabbt.

Frisk Sport&Fitness bidrar med två årskort till ett värde av 4 788 kronor/st som kommer att lottas ut till en manlig och en kvinnlig deltagare.

– Kul att vem som helst kan vinna årskorten. Alla som deltar gör fina prestationer utefter sina förutsättningar, säger Jörgen.

Om Frisk Sport&Fitness: Vi utvecklar friskvårdskonceptet med ny teknik och innovativa träningskoncept. Ett besök hos oss blir ett glädjefyllt tillfälle att förbättra styrka, kondition och rörlighet i modern träningsmiljö. Våra fräscha lokaler och engagerade medarbetare är där för att du som medlem ska få ut maximalt från din träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *